donderdag 15 maart 2012

Kleurencirkel

Heeeeeeeeey,


Bij Tekenen kregen we de opdracht een kleurencirkel te verven. Je had drie basiskleuren geel, rood en blauw, waarmee je alle andere kleuren kon mengen. Ik had voor mijn kleurencirkel een 7.5. Ik ben daar best tevreden mee. Ik vind dat het kleuren mengen nog wel mooier kon. Hier is mijn kleurencirkel.

mijn kleurencirkel








groetjes lindsey

maandag 5 maart 2012

The Match

We kregen bij tekenen de opdracht om een verslag te maken van de dansvoorstelling The Match. Ik had hiervoor een 7.5, ik was er best blij mee. Hier is mijn verslag:


The Match

Op woensdag 11 januari zijn we met school naar de theatervoorstelling the match geweest. De choreografie was van Lonneke van Leth. De voorstelling ging over een voetbalwedstrijd alleen dan gedanst. Het was een hele bijzondere wedstrijd. Ze speelden zonder bal, op slechts een half veld. Er komen veel herkenbare voetbalmomenten in voor zoals schijnbewegingen, trucjes, ruzies, de herhaling met slow motion beelden en nog veel meer. In het spel kwamen grote sprongen, draaien en rollen over de vloer voor. Ook was de voorstelling nog eens grappig. Spelers die hilarische solo’s deden, een keeper die onhandig in zijn doel stond en een scheidsrechter die rode kaarten uitdeelde.
mijn voorkant van m'n verslag
De voorstelling werd gedanst door het Ballet van Leth, die bestond uit de onderstaande dansers: Rosanna Caldarera, Reut aviran, Maartje Pasman, Lisa Beese, Mariko Shimoda, Dominik Blank, Erik Spruijtt, Joeri Dubbe, Jussi Nousiainen, Ezequiel Sanucci, Raphael Eder Kastling en Alexander Gershberg. De muziek was  van Ske.
Ik vond het een leuke voorstelling, omdat ik zelf dansen helemaal super vind.