donderdag 13 juni 2013

kleding ontwerpen

heeei!

Voor het vak tekenen mocht ik kleding ontwerpen. Deze opdracht sloot aan op de vorige, de map en ontwerpen met het thema vakantie. Ik moest dus kleding ontwerpen voor op vakantie! Ik vond dit wel één van de leukste opdrachten van het jaar denk ik. Hier zie je dan ook 3 kledingstukken die ik ontworpen heb, een t-shirt, topje en een model.



dit zijn mijn ontworpen kledingstukken. 

Ik vind zelf het hemdje, de middelste, het beste gelukt. Ik zou best zo'n topje willen :)






groetjes...

map

hoooiii,

Ik kreeg de opdracht een map te ontwerpen met een thema naar keuze. Ik koos het thema vakantie, omdat de vakantie er aan zit te komen !:) In deze map moest je ook verdere ontwerpen stoppen die met het thema, bij mij dus vakantie, te maken hadden. Voor mijn map kreeg ik een 7,7. Hier zie je de voorkant van mijn map en mijn ontwerpen.

Mijn map! 

ontwerp met waterverf

ontwerp met papier

ontwerp met ecoline

ontwerp met potlood



xo'
lindsey

Patroon

Haaii,

Hier is mijn Patroon. De opdracht was voor kunst. Je moest een paar elementen die je in je muziekcompositie had getekend in je patroon verwerken. Eigenlijk was het een soort behang. Ik had ervoor gekozen de zonnetjes, bloementjes en kleuren terug te laten komen. Voor deze opdracht kreeg ik een 7,0.



xxxx

inspireren door muziek

heeeeiii,

Bij deze opdracht van kunst moest je naar 2 verschillende liedjes luisteren. Door de muziek die je op dat moment hoorde, moest ik me laten inspireren. Als eerste luisterde ik naar het liedje Let her go van Passenger. Hierbij dacht ik aan een jongen die zong dat hij zijn meisje pas miste toen hij haar had laten gaan. En mijn tweede liedjes was This girl is on fire van Alicia Keys. Terwijl ik dit luisterde dacht ik aan een meisje en aan vuur. Ik liet me inspireren door de letterlijke tekst. Hier zie je mijn 2tekeningen.






liefs,
Lindsey ♥